Miért mondják azt a sületlenséget, hogy az olimpiai érem dicsőséget hoz a hazának, amikor a kutyát sem érdekli más ország érmei?
Amellett, hogy az olimpia több milliárd emberhez eljut (ahol persze mindenki főleg a sajátjai jó szerepléséért szurkol), és hatalmas médiaesemény, rengeteg sportágban valóban a szakma csúcsa is. A dicsőség, amit hoz, sokszor valóban főleg az adott sport vonalán jelentkezik, de az adott országban hatása van a gyerekek sportágválasztására, stb. Ez pedig hosszú távon biztosít alapot a későbbi sportsikereknek.
Aztán ez egy idő után már más országnak is szemet szúr, és jön az, hogy amerika úszás, kosárlabda, torna, korea lövészet, vívás, japán cselgáncs, francia cselgáncs, vívás, úszás, kaukázusi országok és az ilyen-olyan -isztánok birkózás, küzdősportok... része lesz az "országimázsnak".
"Csak a szokásos kipcsákos turbónagyonmagyar vagyok szövegelés ez."
Érdekes, hogy az első pár napban nem volt érem, akkor tudtak a liberráltak nyígni, hogy "lyáááállly errű is a zorbán tehet, szar az ország".
Amikor meg büszkeségről van szó, akkor csak kipcsákos szövegelés.
Egyébként meg olyan mint a segglyuk, kit érdekel a másé.
Én is elmentem pl. többször is balatonátúszásra, nem azért, hogy bárki is tudja utána a nevem a 12 ezer másik közt. Meg elhiheted hogy a másik 12 ezer sem azért úszta le annak idején, hogy hátha megverik Kovács Ágit, hisz ő kb. 1 óra 10 perc alatt úszta, mit meg 2-3 óra közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!