Ki tartja felháborítónak hogy egy Argériai férfi nők ellen indulhat az olimpián?
Figyelt kérdés
aug. 3. 14:29
2/6 anonim válasza:
Én azt tartom felháborítónak, hogy legálisan lehettek ennyire hülyék.
Nem férfi, hanem nőként született, biológiai rendellenességgel élő interszex.
És ezt az egy mondatot nem tudja Magyarország 80%-a felfogni. És nektek van szavazati jogotok, döntéshozatali jogotok, autóba is ülhettek, ennyi ésszel.
3/6 anonim válasza:
Nyilván rengetegen, szinte ez a téma is megint 2 részre osztotta az országot.
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok kirekesztő, de ez elég érthetetlen döntés hogy egy ilyen torzszülöttet engednek indulni az olimpián. Ránézésre is fiú, az arca, az alkata, izomzata egyáltalán nem nőies, nincsenek mellei se, kizárt hogy ő női nemű. Azt tudom elképzelni hogy interszexuális, azaz régi nevén hermafrodita, tehát nincs helye a sportban ahol csak egyértelműen meghatározható nemű emberek indulhatnak.
5/6 anonim válasza:
Az a "kis biológiai rendellenesség" épp elég ok kellene hogy legyen a kizárására, ahogy ez tavaly már meg is történt. Hasonlóan Caster Semenyához őt sem lenne szabad hagyni igazi nők ellen versenyezni.
6/6 Thunderfairy válasza:
Nem indult férfi nő ellen. Khelif interszexuális. Nőnek születet, hazájába is nőként ismerik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!