Pusztai Lizától hallhatunk majd ilyen visításokat a holnapi női kardcsapat meccseken?
aug. 2. 17:45
2/20 anonim válasza:
Szegény biztos nincs teljesen rendben mentálisan. Ez megmagyarázná az extrém módon túltolt sminkelési hajlamát is.
3/20 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért nem mentek valamelyik tengerpartra, miért ilyen tróger senkiháziakkal foglakoztok?????
Augusztus van, gyerekek.
5/20 A kérdező kommentje:
Rajta ment el a továbbjutás. Szegény Márton Anna és Szűcs Luca pedig jól vívtak, simán vezetett a magyar csapat, aztán jött az a 9-0ra bukott asszó...szegény tartalék lányt is beállították az utolsó asszóra 4 pont hátrányban hogy hozza vissza...véleményem szerint az edző is nagyot hibázott a csapat összeállításánál...
aug. 3. 14:28
6/20 anonim válasza:
Nem volt fenn elég smink, az lehetett a baj.
7/20 anonim válasza:
Őszintén szólva ez után a video után en azt éreztem, hogy a Pusztai Liza fejben már nyaral:
Tényleg az edző, hogy nem érzékelte ezt?
8/20 anonim válasza:
Azt mondja a Liza a riportban; hogy fontos hogy ne ilyen edzőtábor fílingje legyen a dolognak.
Miért, milyen fílingje legyen akkor?
9/20 A kérdező kommentje:
A világranglistán pedig ő volt a legmagasabban rangsorolt magyar női vívó az olimpia előtt. Ahhoz képest az egyéni meccsét 15-7re bukta el Márton Anna ellen, a csapatversenyben meg semmit nem tudott hozzátenni, olyan minuszt csinált hogy a többiek hiába rohantak az eredmény után.
aug. 3. 15:54
10/20 anonim válasza:
Lizának biztos hogy van valami mentális gondja, ez nem is kérdéses. Az őrült visítozása a megnyert asszó végén, az extremitást súroló sminkelése, ezek a furcsa nyilatkozatok, vagy hogy képes ilyen összeomlásokat csinálni, mind azt mutatják hogy fejben valami nem oké nála. Nem ártana neki egy sportpszichológus szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!