Mikor lesz az a boxmeccs, amelyiken egy magyar lánynak egy férfival kell boxolnia?
Azért, mert női nemi szervvel született, de minden másban férfi.
Ebben az esetben nincs mit tenni, mert olyan nemű vagy, amivel születtél.
Az más, ha átműtette volna magát, de nem, mert ő így született.
Ez egy fúrcsa patt helyzet, így nincs mit tenni.
Holnap 17.22- kor tapadjunk a TV elé.
Ez csak a saját lelkiismeretén múlik.
Neki nem szabadna ilyen versenyen indúlni. Nem szabadna az adottságaival visszaélni.
Ha én egy 3 méter magas férfi lennék, nem indulnék magasugró versenyen, mert nem lenne tisztességes.
Lenne annyi lelkiismeretem, hogy nem lennék magasugró.
Ennyi.
"a saját lelkiismeretén múlik"
Az is, hogy lop-e vagy csal-e valaki. De azért mégiscsak vannak ezekkel kapcsolatos törvényeink, mert nagyon jól tudjuk, hogy egyeseket nem tart majd vissza a lelkiismeretük...
"a nigrók"
Úgy tudod, hogy szeretik, ha így nevezik őket? Ha tudod, hogy nem: miért kell taplónak lenni?
55
Mert az jobb, ha letranszvesztitázol egy nőt, aki kicsit izmosabb, erősebb, mint a többség (de közel sem verhetetlen)?
A profibokszban sőt az amatőr boxban is mindig van nagyobb, erősebb, ugyanazon a súlycsoporton belül is, valaki akkorát üt mint egy lórúgás, valaki jobban tölt vissza a mérlegelés után és 2x akkora lesz mint a másik, valakinek 170cm magassághoz van 190cm karhossza, sosincs azonos erőszint és azonos súly, ezen nem értem miért kell pörögni, a box mindig is technikai sport volt és nem erősport, Lomachenko is kis termetű volt, és 396-1-es amatőr mérlege volt.
Ha kikap holnap a Luca akkor azért lesz az, mert képzetlenebb bunyós.
"mindig van nagyobb, erősebb, ugyanazon a súlycsoporton belül is"
Igen. De vannak határok, amik mindig is nagyon élesen meg voltak húzva. Ilyen a férfi és a női box közötti határ. És úgy tudott jól működni a rendszer, ha azt nem lépték át. Úgy volt igazságos. Úgy igazságos volt akkor is, ha egy súlycsoporton belül voltak azért különbségek a testi adottságokban is, nem csak a képzettségben.
Nem. Nem azért kap ki.
Ő ha kikap, azért kap ki, mert a tesztoszteron szintje annyi, amennyinek lenni kell egy nőnek.
Úgy tudom 8-10 %.
Az ellenfél t-szintje pedig 60-70%, ami látszik is rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!