Marchand hogy tudta így megmajmolni Milákot 200 háton, holott elvileg Milák a hajrákirály?
Figyelt kérdés
júl. 31. 22:26
21/25 anonim válasza:
Viccek vagytok, edzés nélkül nem szerzel ezüstöt. Milák edzett, csak felhajtás nélkül. Nem szereti a reflektorfényt, fullra megmértem. Hatalmas teljesítmény ez is!! Más országok egy 5.helynek is ugrálva örülnek, a magyaroknak csak az arany számít. Hol éltek? És kinek kepzelitek magatokat?
22/25 anonim válasza:
12 helyes ő bármennyire is faj ez neked 😀
Annyi nője lesz ezek után, meg volt is már, ráadásul a szupermodell külső kategória amit a férfiak többsége el sem tud képzelni
23/25 anonim válasza:
Hála a jó istennek hogy megtette
Ez a melák gyerek úgy viselkedik már évek óta nyilatkozatokban mintha nála sikeresebb ember a földön nem lenne
“Én vagyok a milák Kristóf”
“Ami engem naggyá” tesz… nevetséges kisgyerek
Nem ő az egyetlen akinek van aranya
Ez amúgy is csak egy adottság nem tehetség
Amúgy meg buta meg egyszerű mint a tök
Remelem ennyi volt neki az olimpiai arany, több már tuti nem lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!