Létezik az, hogy az olimpiai vesztesség, mint karakter, öröklődik?
Gondolok most itt Imre Bencére, aki az apjához hasonlóan alapvetően biztoskezű, de olimpián, döntő helyzetben hibázik és veszít.
Imre Géza 2016-os 14-10-ről elvesztett, Park elleni vívódöntője máig kísért, Imre Bence kezében pedig az idei Olimpián volt benne pár másodperccel a vége előtt a továbbjutás, de a ziccert kihagyta, 1 mp-cél a vége előtt pedig emiatt a Norvégia bevitte a győztes találatot. Ezzel a magyar csapat szinte biztos, hogy kiesett.
Aha, neked a világon a top nem tudom, 10- 20ban lenni vereség?
Voltál valaha valamiben akár a top 10 000ben?
Mi az, hogy olimpiai "vesztesség" ez milyen szó, ki kreálta?
Szerintem nagyon sokan lennénk olimpiai "vesztességesek", pláne valamiből a világ második legjobbjai lenni.
5:
Én kreáltam. A lúzerség magyar megfelelője.
Lúzer, aki kijutott az olimpiára, döntőig menetelt és ott második lett, ez neked lúzer? Lúzer, aki valamiből a világ második legjobbja?
Rengeteg sportoló egy olimpiára sem jut ki, nemhogy ott második. Nagyon sokan lennénk ilyen lúzerek!
Lúzerek? Ez nevetséges.
Látszik hogy semmiből sem vagy az élvonalban.
* sóhajt *
Csak egy másik gyakoris fotelhuszár.
Jöhetnek a lepontozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!