Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Jackl Vivien hogy tudott 25...

Jackl Vivien hogy tudott 25 másodpercet romlani két hónap alatt 1500-on?

Figyelt kérdés
Nemrég 16:31,25-tel égett az olimpiai előfutamban. Ez 25 másodperccel rosszabb, mint amivel nemrég megnyerte az Európa-bajnokságot. Miféle formaidőzítés ez? És kinek a felelőssége?

júl. 30. 14:34
A kérdező szavazást indított:
Érthetetlen
Érthető
8 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Úgy, hogy neki nem ez volt a fő versenye idén, szimplán egy bónusz, hogy részt vehet az olimpián.
júl. 30. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom elkezdett ő is mással foglalkozni, a többi női úszó is addig tudott jó lenni míg az úszásra koncentrált (Kapás, Késely), aztán elkezdett az életük a pasizás meg az Insta körül forogni, na azóta nem is jók semmire, csak fix előfutamos kiesőknek. Ennyire tudják a magyarok komolyan venni az olimpiát.
júl. 30. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
43%
TE mennyi idő alatt úszod az 1500-at? (Vagy milyen más területen vagy benne a világ 15-20 legjobbjában???) Méghogy "égett"...
júl. 30. 15:23
 4/12 A kérdező kommentje:

3:

Abban a témában, amiben publikalok szakmai lapokban, bizonyosan benne vagyok a világ 15-20 legjobbjában. Persze tudom, itt Magyarországon divat hasraesni mindentől ami sport és az átlagnál picit jobb.

júl. 30. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Álmodozz csak kérdező :) Mégis mi az a terület?
júl. 30. 16:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem mondom meg, mert sérülne az anonimitásom (Google találati listán első oldalon lennék legalább 2 iratommal). Legyen elég annyi, hogy társadalomtudományi terület.

Hogy te ezt nem hiszed és ezzel becsapod magad, az a te dolgod :)

júl. 30. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha igaz, akkor meg tiszteld meg magad annnyira, hogy nem oltasz le egy 15 évest. A #2-es kommentelőt meg már inkább nem is minősítem...
júl. 30. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom ő is azok között volt akik panaszkodtak az ágyakra az olimpiai faluban...
júl. 30. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ő az EB-re készült, amin nyert is.

Az olimpiai kvalifikáció meglepetés volt, az ottani részvétel egy ajándék. 15 éves, lesz még lehetősége olimpián aranyért úszni.

júl. 30. 18:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Így már értem!

Köszönöm

júl. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!