Ezen az olimpián magyar versenyző nem nyerhet francia ellen?
Figyelt kérdés
Eddig 4 magyar-francia párosítás volt az olimpián és minden alkalommal a francia nyert, úgy hogy ha bírói döntésre volt szükség, mindig a franciának kedvezett. Ez csak belemagyarázás, simán jobbak a franciák vagy tényleg unfair módon tolják őket?júl. 28. 19:10
1/7 anonim válasza:
Én Pupp Rékát láttam, természetesen neki drukkoltam, de szerintem egyértelműen megérdemelte a francia a győzelmet, erősebb volt.
3/7 anonim válasza:
Férfi vízilabdában most épp alázzuk őket, már 6:1! Most végre visszakapják, Trianonért is:D
5/7 Darius- válasza:
3- Nem volt alázás, mert végül csak eggyel nyertek. Ráadásul előző alkalommal a Vb-n éppen ők ejtettek ki.
6/7 Darius- válasza:
De tartok attól én is, hogy pont a helyszín miatt a szereplés is rossz lesz, a bírók legalábbis nem fognak kedvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!