Az hogy volt a Szilágyi Áron elbukott asszójában, hogy bármelyik oldalon villant fel a szín (zöld vagy piros), mindkét alkalommal a kanadainak járt a találat?
Láttam Szilágyi aszóját kora délután (bár ne tettem volna), és még az elején feltűnt hogy mikor a kanadai elhúzott vagy 5-0-ra, akkor a találatoknál hol az egyik oldalon villant a zöld fény, hol a másikon a piros, hol pedig egyszerre a kettő, mégis mindhárom esetben a kanadainak írtak jóvá találatot egyedül.
Na most lehet én tudok rosszul valamit, de a színek (és azok oldalai, jobb vagy bal) nem azt hivatottak jelezni hogy melyik vívó visz be találatot? Mert akkor hogy van az hogy ha piros akkor is az ellenfélé, ha zöld akkor is? Meg mi van a kettős találattal? Korábbi olimpián tisztán emlékszem hogy ha egyszerre találtak be ketten, akkor mindketten kaptak pontot. Volt is akinek anno egy kettős tud elég volt a győzelemhez. Most meg mindkét fény villant, és a kanadai kap pontot, Áron nem? Ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!