Engem csak az ba**ott fel nagyon, hogy voltak olyan történelmi személyek, akiket azért emeltek piedesztálra, mert az abortusz engedélyezéséért küzdöttek. Na, ez azért elég visszataszító volt, szerintem még azoknak is, akik legalizálás pártiak, mert nem egy túl pozitív dologról beszélünk.
A woke dolog nem zavar különösebben, egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy akar kinézni meg kivel együtt élni. Meg hát most ez megy mindenhol, felesleges felhúzni rajt magad.
Sok volt benne az üresjárat, Mikó egyébként voltak jó és ötletes részek (nyilván nem a lánynak öltözött fiúk, hanem egyébként).
Ma már úgy néz ki, hogy minden előadásba bele kell tenni ezt a témát, akkor is, ha egyébként a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy ki kihez vonzódik.
"Engem csak az ba**ott fel nagyon, hogy voltak olyan történelmi személyek, akiket azért emeltek piedesztálra, mert az abortusz engedélyezéséért küzdöttek."
Mondjuk pl. Simone Veil egyáltalán nem erről híres, csak a köztévés riporternek ennyi jutott el az agyáig.
Fontosabb volt a woke, mint hogy rendesen tegyék fel a zászlót, ne fejjel lefelé. Le is állították a szélgépet egyből, amikor már lehetett látni. Jó nagy blama.
Szegény sportolókat meg alig mutatták.
Erre azért lehetett számítani, most már minden nagyobb nyugat-európai sporteseménybe beleköp a woke. Amire kevésbé számítottam az a kereszténység kiparodizálása ilyen beteges módon, le kéne fejezni guillotine-nal a záróünnepségen azt az állatot aki ezt az "LMTB utolsó vacsora" gyalázatot tegnap elkövette.
Azon én is fel voltam háborodva. Magamat nem tartom egy keresztény, vagy vallásos embernek, de tisztelem a kultúrát, és azokat is, akik esetleg vallásosak. Elég szomorú, hogy manapság ezt is beviszik mindenhová... Arra én is számítottam, hogy majd itt is lesz valami, de hogy ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!