Ki a tehetségesebb? Norris vagy Piastri?
Figyelt kérdés
Szerintem Piastri jobb.Nagyon váratlan dolgokra képes illetve jobban együtt él az autóval is.
Sokkal nyugodtabb.
Norris mögött szerintem a csapat áll inkább,illetve a sok év rutin.
De hátha egyszer jobban támogatnák a kis ausztrált akkor szerintem meg is enné.
Szerintetek?
2024. júl. 12. 08:43
1/8 anonim válasza:
Norris. Nyers tehetségben lehet hogy hasonló szinten lennének, de Norris mögött még ott a több év tapasztalat, rutin. Piastriban is van potenciál, az tuti, de évek munkája lehet még neki mire elérhet Norris szintjére.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen szempontból nem igazán van köztük különbség. Mindkettő nagyon tehetséges és sokra viheti, de egyikükben sem érzem az a csodagyerek szintű kivételességet, mint ami Verstappen vagy Hamilton esetén már a kezdetektől fogva látszott. Vezetői képességeket tekintve természetesen Norris van előrébb, nyilván érződik a több évnyi előny, ami a tapasztalatot illeti.
4/8 anonim válasza:
Piastri a tavalyi éve után csalódás nekem. Nagyon elmarad tempóban Norristól.
Pedig már-már az új Kimit láttam benne
5/8 anonim válasza:
Mármint a tavalyi szezonja után nagyon ígéretesnek tűnt Piastri, de idén nem hozza azt, amit kéne. Nem tudott szintet ugrani
6/8 anonim válasza:
#5 Azért ne ássuk el a srácot. A fejlődés ritkán folytonos, néha megugrik, néha megtorpan. A második év amúgy is gyakran elég kemény falat tud lenni mentálisan, mert ekkor már mindenki komoly elvárásokat támaszt az első év sikerei után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!