Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi történik a Red Bullal?

Mi történik a Red Bullal?

Figyelt kérdés
Perez ismét Q1 kiesés, és Verstappen ismét nincs pole-on. Tavaly egy ilyen széria elképzelhetetlen lett volna. 3 futam alatt toronymagas esélyesből középcsapattá fejlődtek vissza. Mi történt velük?

jún. 8. 23:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem mesterségesen belenyúltak a dolgokba hogy izgibb legyen a bajnokság. Nem ez lenne az első ilyen húzás.
jún. 9. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van egy "elméletem" miszerint belenyúlnak mesterségesen a dolgokba, ahogy az előttem szóló is mondta. Ez elkezdődött már a Mercedes érában is ahol érzésre olyan volt, mintha hagyták volna Verstappent nyerni.
jún. 9. 18:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Korábban volt a légcsatornatesztes megvonásuk a költségtúllépés miatt és mostanában szállingóznak el a szakemberek is a csapattól. Az ilyesmi mindig meglátszik egy csapaton.

Amúgy meg Perez eddig is szerencsétlenkedett, Verstappen meg konkrétan a pole időt futotta meg, csak másodikként, szóval azért nagy gond nincsen.

jún. 9. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

12

Ott egyértelmű volt, most viszont technikai oldalon lehet valami sussmuss.

jún. 9. 21:24
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Nincs semmilyen susmuss,bármennyire szeretnétek mindent a fia-ra kenni.

A vezetőségben feszültség van(horner vs marko plus verstappen papa szokásos szarkeverése),ahogy írták szakembereket veszítenek(newey kavarta a legnagyobb port de nem csak ő ment el),perez meg béna és csak azért hosszabbítottak neki mert rengeteg lóvét hoz a csapatnak.

Fejlesztésben is most kicsit lemaradtak,de azért erős túlzás lenne azt mondani hogy középcsapattá fejlődtek vissza,inkább feljöttek a többiek és végre szoros lehet az élmezőny

jún. 10. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

"Verstappen ismét nincs pole-on"

Megfutotta a pole idejét, csak kicsit később.

Ez nem jelenti azt hogy nincs meg a teljesítmény.

Ráadásul meg is nyerte a káoszt. Ennyit rólad és a teóriáidról.

jún. 10. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem történt. Mindig szoktak változni év közben az erőviszonyok, valaki kevésbé talál be az év közbeni fejlesztésekkel, valaki pedig jobban.

A Red Bullnak most kevésbé jött be, másoknak pedig (főleg a McLarennek) jobban. Na meg serényen figyelik egymást - ha egy csapat az év elején előáll egy jó megoldással, a többiek igyekeznek lemásolni és így az európai futamokra általában csökkenni szokott az előnyük.

jún. 10. 11:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Így is toronymagas, 56 pontos előnye van Verstappennek. (Perezt most ne vegyük ide!) A tegnapi futamot is megnyerte. Annyi történt, hogy a tavalyi évhez képest jobban feljöttek a versenytársak. Mindenki fejleszt, van akinek jobba bejön, van akinek nem hoz annyit. Így Verstappen "csak" simán nyeri a futamokat, nem 20-30 mp-eket ver a második helyezettre. Emiatt én még nem temetném a csapatot.

Az is Verstappenék malmára hajtja a vizet, hogy mögöttük nem egy domináns második erő van, hanem több csapat verseng. Így egymás elől veszik el a pontokat.

jún. 10. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a Red Bull fejlődik vissza hanem a McLaren, Ferrari és a Mercedes érte őket utol. Ez a költség sapkának is köszönhető. Most látszódik igazán, hogy Perez mennyire el van maradva Verstappentől.
jún. 12. 11:39
 20/20 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a Red Bull már a 2026-os autót fejleszti.
jún. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!