Mick Schumachernek lehet még visszaút a Forma-1-be?
Figyelt kérdés
máj. 19. 21:10
1/12 anonim válasza:
Végig fogsz kérdezni mindenkit aki vala megfordult F1 futamon? Hosszú este lesz...
2/12 anonim válasza:
Én mindenképp adnék neki még egy esélyt, mert nem lenne fair, ha abban a hulladék Haasban mutatott vergődése határozná meg az F1-es karrierjét.
Kellően motivált, minimális a fizetése és még mindig jól cseng a neve... kérdés mekkora lobbierő van mögötte. Ocon, Saergant helyén simán megnézném, vagy akár a Sauberben... és ha van gyomra hozzá, akkor még a jelenlegi Haasban is.
3/12 anonim válasza:
Nem gondolnám, 2 év elég volt belőle.
4/12 anonim válasza:
Volt két éve, hogy bizonyítson. Annyit bizonyított, hogy nem valami jó versenyző, és hozzá nagyon lassú ütemben fejlődik.
5/12 anonim válasza:
Amúgy nincs ilyen, hogy hulladék az autó, úgyhogy el van nézve a vergődés. Mindenkinek olyan kocsival kell bizonyítani, ami jut, a többség egyébként gyenge csapatnál kezdi a karrierjét. Hulladék autóban is van egy csapattársad mint mérce, és hulladék autóban is látni, hogy mennyire sok vagy kevés a vezetői hiba.
6/12 MDaniel98 válasza:
Nem, szerintem neki már lefőtt a kávé.
7/12 anonim válasza:
Nem. Tehetségtelen plusz elfogyott a pénzük nagyrészt neki köszönhetően. Lassan az örege slsónadrágját is elálverezik hogy eltudjanak nyomorogni a svájci luxusvillájukban.
8/12 anonim válasza:
Szerintem ha lenne esélye, akkor már a Mercedes rég bejelentette volna Hamilton helyére.
9/12 anonim válasza:
Albont a Mercedesbe, Schumachert a Williamsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!