Az igaz, hogy 20+ évesen is lehet valaki versenyszerűen profi ökölvívó?
Igen nem voltam valami pontos. 20+ évesen kezdeni a küzdősportot. Fizikailag rendben vagyok, mert középsuli óta edzek (mégha voltak is kihagyásaim). Szóval a fizikum része nem teljesen a nulláról indulna (kevert edzés, de főként saját testsúlyos).
Úgy olvastam, ha valakinek van hozzá érzéke 3-4 év alatt eljuthat profi szintre.
Igen, lehetséges, hogy valaki 20+ évesen is versenyszerűen profi ökölvívó legyen. Bár sok profi sportoló a fiatalabb éveikben kezdi el karrierjüket, és gyakran már tinédzserkorukban komoly eredményeket érnek el, vannak olyan ökölvívók is, akik később kezdik el a versenyzést, és mégis sikeresek lesznek.
Sok tényező befolyásolhatja ezt, például az egyéni képességek, az edzési hozzáállás és az elkötelezettség szintje. Emellett az is fontos, hogy milyen versenyekben és milyen szinten akar valaki versenyezni. Bár a profi ökölvívásban általában fiatalabb korban kezdődnek el a komoly versenyek, de kisebb rendezvényeken vagy amatőr szinten is lehet lehetőség arra, hogy valaki versenyezzen és fejlődjön későbbi éveiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!