Daniel Ricciardo elfelejtett vezetni forma 1-es autót ?
Hatalmas kedvencem Daniel, ezért is szörnyű nézni a vergődését. A Red Bull óta folyamatos lejtmenet, igazából már a Mekis szerződése is a nevének szólt, mert a Renault-ba sem váltotta meg azért a világot. Szerintem ott ment el valami nála, hogy Norris tönkreverte, utána meg nem kellett senkinek. Becsültem és tiszteltem azért, hogy tartalékként, meg marketing-celebként megpróbálta újraépíteni magát, amiért a lehetőséget is megkapta, még se tudott / tud vele élni.
Pedig a Red Bullon nem múlott, szerintem már De Vries (kissé korai) felállítása is Ricciardo-ért volt, a jól teljesítő Lawson visszaküldése a tarcsiba meg pláne. És azóta sem tud élni a lehetőségeivel az ausztrál, ami nagyon lehangoló. Mindenki Perezt ekézi, meg hogy majd átül a helyére... hááát, Perez fényévekkel stabilabb jelenleg, mint Ricciardo, nem csoda, hogy még Tsunoda is elveri.
Szerintem vége a srácnak, és nem idén, hanem évekkel ezelőtt ment el nála valami fejben. Imádnám, ha rám cáfolna, de szerintem neki ennyi volt az F1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!