Biciklizés és a futás letud szedni a combomról 10 cmert? A problémámról bővebben lent! :s
Figyelt kérdés
kicsi a csípőm a fenekem is kicsi. de a combom vastagabb egy picivel. a nadrágok feszülnek a combomon de a fenekemen és a csípőmön lógnak! meg az is problémám h összeérnek a combjaim és beizzadnak..:S és az én bőröm máshogy válaszol az izzadságra és kiütéses szoktam lenni. nm sokszor csak kellemetlen.:S
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!
2010. okt. 23. 14:21
1/2 anonim válasza:
függ attól hogyan tekersz, függ attól hogyan/mit eszel.erősödni biztos hogy fog, a megfelelő táplálkozás pedig segíthet a "leszedésben". kezdd el, szerintem működni fog, szénhidrátot fogd vissza.
2/2 anonim válasza:
Vegyél nagyobb nadrágot, nem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!