Ki (volt) Fernando Alonso leggyengébb csapattársa a Forma 1-ben?
épp csak azok a versenyzők hiányoznak a listáról, akik hosszú éveket töltöttek Alonso csapattársaként: Trulli, Fisichella, Massa többek között
ehhez képest Villeneuve-öt csak egy-két futamra ültette be a Renault, miután kirúgták Trullit
"Azért az talán mindenkinek egyértelmű, hogy Fisichella meg Hamilton nem egy szint Tarso Marquessel."
Akkor Räikkönen vagy Villeneuve, vagy akár Ocon miért kerültek fel a listára? Az is mindenkinek egyértelmű, hogy ők is sokkal jobbak, mint egy fizetős kutyaütő sereghajtó.
Mármint Alonsohoz képest, vagy úgy cakumpakk az egész mezőnyben?
Ha utóbbi akkor nyilván Alex Yoong, ha viszont csak csapattárshoz viszonyítva akkor én Strollt mondanám. :)
Ahogy előttem is felvetik, miben vizsgáljuk a "gyengeséget" és mikor?
Technikailag Alonso pont ugyanúgy elverte Raikkonent ahogy Strollt. Raikkönen ott élete legrosszabb szezonját hozta miközben az utána következő években 3-4. helyeket szerzett Vettel mellett a bajnokságban.
Én továbbra is Ocon-t becsülöm, szerintem ő volt az egyetlen aki még ha kellett is Alonso rengeteg kiesése akkor is helyt tudott állni mellette mindkét évben. Miközben egyértelmű, hogy nem egy Verstappen/Leclerc/Norris szintű a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!