Senna vagy Prost volt a jobb?
Nagyon érdekel az F1 illetve a kor zsenijeinek az élete.
Én nem láttam őket versenyezni de rengetek dokumentumfilmet,írást illetve könyvet elolvastam róluk és az én meglátásom az,hogy Prost kivételes volt.
Szerintem a valaha volt legtehetségesebb versenyző.
Senna is jó de számomra a rengetek kiütés elvesz abból,hogy mit is tudott az autóval művelni. A győzni akarása szüntelen volt ami halhatatlanná tette.
Igazság szerint csak arra lennék kíváncsi,hogy ennyi év távlatából ki kire voksolna.
Köszi
Nem hiszem, hogy sorrendet kellene felállítani, sőt nem is lehet.
Mindkettő zseniális volt, eltérő személyiséggel.
Az F1 technikai sport, a belső ügyeikbe nem nagyon engedtek betekintést a csapatok, de nyílt titok volt, hogy a konstruktőrök érdeke diktált, az istállókon belül versenyzők között rangsor volt, a második számú pilóta nem azért volt a pályán, hogy ő győzzön, hanem azért, hogy az első számút segítse, és ha lehet azért ő is szerezzen pontokat.
Két dudás nem fér meg ott sem egy csárdában, ebből gyorsan feszültség lett, ami esetenként a versenyeken is kibukott, és mivel mindkét versenyzőnek nagy számú rajongótábora volt, gyűrűzött tovább a vita, hogy kettőjük közül ki a jobb.
Láttam őket versenyezni, egyiket sem helyezném a másik elé-fölé, zsenik voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!