F1 - mit vársz a Las Vegas nagydíjtól?
Megmondom őszintén az utóbbi évek új pályái (szaudi, miami, katari...) nem nagyon hoztak lázba, de ezt most nagyon várom. (És nem kimondottan a show miatt, bár hozzáteszem, szívesebben nézem Vegas fényeit a háttérben, mint az arab sivatagot).
Kiváncsi vagyok, mert kicsit olyan mint egy éjszakai Monza, hosszú egyenesekkel. Érdekes lesz látni, hogyan hozzák működésbe a gumikat ilyen alacsony hőfokon, illetve, hogy melyik csapat kapja el a legjobban a beállításokat.
Az RB versenytempójával nehéz mit kezdeni, de simán benne van a pakliban egy újabb Szingapúr, vagyis egy Ferrari győzelem.
Többnyire megvédem Perezt, de ez a pozícióvesztés annyira amatőr volt, hogy ezzel megint csak azt igazolta, hogy örökre megmarad egy “forszindiás”, másodvonalas pilótának, akármilyen jó autóban is ül.
A futam / pálya egyébként tetszett. Bármikor ez, mint Miami.
Verstappen pedig brutális.
Szerencsére nem makogós Norbi volt!
Komolyan nem tudom miért tesznek ilyeneket kommentátornak aki a saját nevét nem tudja rendesen kimondani. Biztos kefélget valami főnökasszonyt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!