Mi a véleményetek arról, hogy a maratoni nevezési díjat nevezéslemondási határidő lejárta után a BSI már nem fizeti vissza?
A nagy kérdés az, hogy vajon ők veszítenek vele többet, ha te soha többé nem fizetsz nekik semmiért (sőt talán a sztoriddal még másokat is meggyőzöl erről) és a kieső pénzt nekik máshonnan kell kitermelniük, vagy te (és az általad befolyásolt emberek) veszítesz vele többet, hogy nem indulsz egyetlen általuk szervezett versenyen sem és emiatt kimaradsz mindazokból az élményekből, amiket az indulással kaphatnál a pénzedért.
Lehet érzelmes döntéseket hozni és haragot tartani, de nem biztos, hogy megéri, mert esélyes, hogy te sokkal többet veszítesz a harag tartással és a magadban élénken megőrzött rossz érzésekkel, mint amennyi haszna lenne elengedned a dolgot és minél boldogabban élni tovább az életedet.
Semmi esetre ne felejtsd el a dolgot! Vond le a tanulságokat és okulj belőle, hogy máskor minél kevesebb gondot okozzon számodra. Pl. legközelebb alaposan nézd meg a lemondási határidőt már jó előre, akár írd be a naptáradba és mérlegeld alaposan időben, hogy tudsz-e menni, vagy sem. Határidő után meg vigyázz magadra sokkal jobban, hogy minél kevésbé legyen esélye, hogy lebetegszel, hiszen számodra fontos verseny közeleg, amivel anyagi veszteség is érhet, ha nem leszel versenyzésre alkalmas állapotban. Esetleg keress olyan biztosítást, ami fedezheti az ilyen anyagi veszteségeket, ha mégis lesérülnél a verseny előtt. És még biztos lehet további lehetőségeket keresni.
Persze lehet az is tanulság, hogy csak olyan cégnek adsz pénzt ezentúl, ami határidőtől függetlenül bármikor visszafizeti a pénzedet. Kérdés, hogy találsz-e ilyet, mert a legtöbb cégnél szokott lenni valamilyen (nem túl hosszú) határidő, amíg meggondolhatod magad - ha nem eleve úgy működnek, hogy ha már egyszer kifizetted, akkor nincs lehetőség lemondani.
Jobbulást és sok sikert a felépülés után további versenyzéshez!
16/16 Hallod, te egy nagyon buta gyerek lehetsz.
Az én felelősségem lett volna, hogy ne sérüljek le? Szerinted a betegséget, sérülést lehet szabályozni? Szerinted ezt szándékosan akartam? (Elárulom, hogy nem én kértem, az itthonülés helyett szívesebben lefutottam volna a hetedik maratonomat is.) Fhű ,"ember" (: Ez több összetevőből áll, mintsem azt te gondolnád, de egy rossz lépés is elég és megtörténik a baj. Gondolom, tégedet még nem b..t meg a sors, csak úgy véletlenül nem történt veled semmi... Egyáltalán futottál már életedben egy métert is? Tudod mi az a fogalom, hogy futóedzés, felkészülés egy versenyre, stb. ? Ha igen, akkor jó.
Lejáratom magam? Na, komolyan?
HA ITT VALAKI LEJÁRATJA MAGÁT, AZ EGYEDÜL TE VAGY !
És szerintem inkább azt kéne analizálnod, hogy belőled mi beszél? Netán a sznobizmus, a primitívség, arrogancia, az empátia teljes hiánya?
Javasoltad, hogy takarodjak innen. Innen a saját kiírt kérdésemtől, egy olyan oldalról, amit nem te üzemeltetsz.
Ajjjaj. Nagy baj lehet ott nálad a toronyban. Ha megengeded még maradnék. Az egyetlen amit fel tudok ajánlani, hogy megtűröm az idióta kommentjeidet a kiírt kérdésem alatt. További jó erőnlétet kívánok önmagad elviseléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!