Melyik F1-es pilótá(ka)t cserélnéd le a jelenlegi mezőnyben?
Nálam:
Stroll - szerintem ezt magyarázni is felesleges, nem F1 szint.
Sargeant - méltó utódja Latifinek: milliárdos családi háttér minimális potenciál mellett.
Tsunoda - Ő is inkább a Honda miatt ragadt meg, mert 3 év alatt talán ha 1 vagy 2 villanást láttam tőle.
Ricciardo - nagy kedvencem, de az ideje lejárt, jöjjön Lawson.
Ocon - őt szimplán csak nem bírom, akkor már inkább Ricciardo...
Stroll, Sargeant és Cunoda, akiknek egyértelműen nincs keresnivalójuk a mezőnyben.
Ocon enyhén szólva nem egy közönségkedvenc, de versenyzői készségeit tekintve egy átlagos középpilóta, teljesen jó egy Alpine-szintű csapatba.
"#6 az, hogy érdekel minket az F1 és szeretünk róla beszélni."
Engem is érdekel.
De a csávó naponta feltesz ilyen ostoba kérdéseket hogy kit hova cserélnénk le, meg kit kivel kevernénk össze.
8-as, kérlek, linkeld be azokat az “ostoba kérdéseket”, amikkel naponta találkozol és amiket nekem tulajdonítasz. Ígérem, vállalni fogom, ha bármi közöm is lesz hozzájuk ;) Sőt, a te kedvedért privátban szívesen elküldöm a kiírt F1-es kérdéseim screenshotjait, ami úgy fél év alatt 5 db volt, és ez az első, amelyik egy esetleges “pilótakeringőre” vonatkozott.
És most, hogy ezt tisztáztuk, akár el is húzhatsz innen, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!