Maraton közben mennyire van szükség wc-re?
Tudom mennyire hülyén hangzik a kérdés, de a futók tudják, hogy azért egy ekkora távnál ezek is fontos kérdések😅
Eddig a leghosszabb táv, amit lefutottam, az 29 volt, azóta annyiban nem mentem neki, de hetente 80km körül futok. Ha ezen kívül még rendszeresen be tudnám vezetni az erősítéseket+nyújtásokat, lehet jövőre kipróbálnám, hogy menne e.
Na és a kérdésre visszatérve😅-mennyire van szükség közben rá? Főleg ha alapból melegebb az idő, mindenki megiszik 2 l vizet is (abból a feltételésemből kiindulva, hogy én nyáron 1l-t megiszom mikor csak 15-17 km-két futok, de javítsatok ki!).
Ha esetleg vannak kezdő maratonistának bármilyen tanácsotok, én nagyon szívesen fogadom. Legyen az akár milyen edzéseket javasoltok, mennyi futás+erősítés+nyújtás, a kajára hogy figyeljek. 2024 őszén szeretnék indulni valahol, szóval bőven van időm felkészülni, de lépésenként már kezdenék haladni.
Szóval előre is köszönöm a tanácsokat☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!