Tényleg elmarad a most hétvégi Forma-1, Olasz nagydíj?
Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 21:37
1/6 anonim válasza:
Igen, tényleg.
Az utóbbi években nagy divat lett hogy leesik két csepp eső azonnal nincs verseny, nehogy valami izgalom is történjen végre... Javasoltam már, rendezzék a futamokat csak arab országban, ott nincs olyan veszély hogy esőt kelljen kibírniuk netalán... Bár szerintem lassan akkor is törlik a futamot árvízveszély miatt, ha valamelyik csapatfőnök kiönti a kávéját...
2/6 anonim válasza:
#1 a közeli folyó elárasztotta a pálya egy részét, de ne zavarjon
és a környékbeli utakról, településekről még nem is beszéltünk. kész katasztrófahelyzet van a környéken, ilyen körülmények közt lehetetlen lebonyolítani egy F1-es versenyt.
3/6 anonim válasza:
egyébként az olasz nagydíj majd szeptember elején lesz monzában. a mostani hétvégére esedékes imolai futam "emilia romagna nagydíj" néven futott volna
4/6 B2man válasza:
Felázott, sáros focipályán sem rendezik meg a meccset ...
5/6 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a pálya elázott. Az oda vezető utak is használhatatlanok voltak, illetve a hatóságok sem tudnának biztisítani több százezres tömegnek biztonságos időtöltést. Mindenki le van kötve a mentéssel. Nagyon sok tényezős volt a dolog.
6/6 anonim válasza:
Hát ilyen időben mit vártál. Amúgy ez általános
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!