Idén már volt olyan, hogy 3 héten keresztül volt verseny, ilyenkor nem utaznak haza, hanem mennek a következő helyszínre. Óriási rajtuk a nyomás, főleg a nagy csapatoknál, ahol van esély versenyt nyerni. Hogyan bírják mentálisan ennyi utazást, másrészt szexuálisan. Távol vannak az otthontól, a feleségüktől, barátnőjüktől. Hogyan lehet ezt bírni? Szerintetek vannak csajozások, "kurvázások", csomó szereplő követ a közösségi oldalakon modelleket, pedig családos emberek. Nem tudom elképzelni, hogy mindenki hűséges ilyen nyomás meg csillogás mellett. De közben annyira zárt az a világ, hogyhogy nem derülnek ki ilyen titkok? Azt tudom, hogy a szállodában van titoktartási szerződés meg nem fotózkodhatnak az alkalmazottak a szereplőkkel.
Abban szinte biztos vagyok, hogy akik elfogadhatónak tartják a k.rvázást, azok élnek is vele, ha épp nincs akkora hajtás. Nem is a csillogás miatt (abból az egyszeri alkalmazott nem sokat érzékel), inkább azért, mert az ilyen folyton úton levő, folyton férfiak és gépek közt zajló, sokat melózós életforma eléggé hajlamosít a könnyen megvásárolható gyors gőzkieresztésre. Úgy meg főleg, hogy az interjú alapján kisebbségben vannak köztük a családos emberek.
2022. okt. 19. 02:12
7/17 anonim válasza:
Senki se gondolt a legegyszerűbb dologra? Kimennek a budira és kiverik, aztán vissza melózni. Tuti nem állnék neki kvázni/szexelni, amikor iszonyat hajtott a tempó és sokszor alvásra nincs ideje az embernek, nemhogy még kufircra gondolni.
2022. okt. 19. 08:25
8/17 NTBS válasza:
Szerintem megoldják okosba.
2022. okt. 19. 10:30
9/17 anonim válasza:
#7 biztos, hogy sokszor a maszti marad
de azért nem minden napjuk akkora extrém hajtás. a k.rvázásnak pedig pont az az egyik fő előnye, hogy szinte semmi energiabefektetést nem igényel. fizetsz, jöhetsz, végzel, mehetsz. F1-es verseny idején pedig igencsak meg szokott ugrani a kínálat a pályák közelében
2022. okt. 19. 14:54
10/17 anonim válasza:
Ugyanmár, a legtöbb versenyzővel megy minden futamra a barátnője/felesége is. Pl. Verstappennek is állandóan ott van minden hétvégén az az ex-Kvyat csajszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!