Max Verstappen vagy Kalle Rovanperä lehet a jobb sofőr?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 13:10
11/14 anonim válasza:
Szerintem közel lennének egymáshoz, de úgy vélem, hogy átlag, közúti körülmények között a rali élmenői kicsit jobban teljesítenének.
Ők csúszós, murvás utakon is 180 km/órás sebességgel mennek, kanyarról kanyarra változnak a körülmények. Őket sokkal több inger éri, többet is kell improvizáljanak mint egy pályaversenyző.
13/14 anonim válasza:
Szerintem Max... de ha lehet inkább Rovanperat mondanám
14/14 veterán vas válasza:
Szerintem meg Kovács Laci bácsi lenyomná mindkettőt, mert ő több mint 30éve taxizik egy Daciával.
Ismeri az összes mellékutcát, naprakészen tudja hol vannak a lezárások és az útbontások. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!