Mire van szükségem ahhoz, hogy lóversenyző, díjugrató lehessek?
Lóra.
plusz ne idd el a zab árát!
Na 13. vagyok. Van a faluban egy faszi, aki a 90-es években lett nagyvállalkozó, és elkezdett lovakkal foglalkozni. De alázattal csinálja maga hajtja és részben gondozza a lovait. (Azért részben, mert vagy 60 lova van, a legelőjét szoktam látni, azt egy fő nem bírja)
Egyszer VB ezüstöt nyert. Az OB-n rendszeresen jól megy. Ő se fiatalon kezdte, beletanult. Nem tudom melyik szakág érdekel, de úgy látszik, van amit el lehet kezdeni később is.
Még mindig 13 vagyok, az állat szeretete, idomítása tanulható később is.
Ahol izommemóriára, ösztönös szinte automatikus mozdulatokra van szükség az nehezebben.
Ezt a magam kudarcából tudom, egyetem alatt el akartam kezdeni hangszeren játszani, illetve el is kezdtem tanulni, de igen csekély eredménnyel. Nem mindent lehet felnőtt korban megtanulni, van amit öt évesen kell tényleg kezdeni.
Még mindig 13. vagyok
Ha díjugratni akarsz, valószínűleg nem kell saját ló (bár egy saját ló nem lenne rossz, és is elfogadnék egyet.)
Úgy tűnik vannak iskolák, akik oktatnak ilyesmit: [link]
Azt meg nem tudhatjuk innen a fotelből milyen ügyes vagy. Hívj föl pár helyet, okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!