Alonso az Astonba igazolt. Jó döntés tőle? Ki mehet így az Alpinehoz?
"Bár nagyon örülnék, ha Piastri végre bemutatkozhatna az F1-ben, azért poénból megnéznék egy Ocon-Gasly párosítást is. :) Francia csapatnál két francia versenyző, akik ráadásul fiatal koruk óta utálják egymást."
Nahát, egy hónappal ezelőtt még viccnek szántam, de most egyre inkább úgy tűnik, hogy a végén még tényleg valóra válik az Ocon-Gasly párosítás. :D És egyúttal Piastri is bemutatkozhat a McLarennél. Remélem, tényleg így lesz!
#10,12
igen, elég korai volt...
csak ma több pontot szerzett mint amit 9. erőként feltételezne az ember egy egész szezonra
#15 hát igen, végre jól döntött
kár h Vettel nem, azért megnézném hogy a 2 nagyágyú mit tud, de Strollpapa nem tenné ki a fiát:(
hát én is megnéznék egy jobb pilótát a másik ülésben. na de annyiban azért mindenképp jó Stroll, hogy objektívan le tudjuk mérni, mennyit fejlődött az autó (hisz esetében végül is semmi nem változott az elmúlt évekhez képest, csak az autó).
amúgy Vettel régi formáját szerintem egy jó autó sem hozta volna vissza. neki már rég nem az élverseny kell, hanem otthon a feleség és három gyerkőc, meg a különféle társadalmi szerepvállalás. nagyon időszerű volt a visszavonulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!