Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek az F1-be melyik...

Szerintetek az F1-be melyik pályákon lettek jó futamok unalmas pályákon a DRS miatt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen a Hungaroring és Barcelona jutnak eszembe, a kanyargós, technikás, rövid célegyenessel rendelkező pályák, amiknek valóságos áldás a DRS.
2022. júl. 22. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ezeken a pályákon az a jó, hogy továbbra sem könnyű előzni (nincs kikerülés jellege), de legalább már nem kell hozzá felhőszakadás, hogy egyáltalán lehetséges legyen előzni - pont optimális kihívást jelent, már nem jelent kivételes eseményt egy előzés, de azért kellően meg kell érte dolgozni.
2022. júl. 22. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Bahrein-i pálya szerintem az egyik legunalmasabb, amit valaha kitaláltak. És betették már többször szezonnyitónak is...szerintem annak jót tett az tuti.
2022. júl. 22. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A barcelonai az mondjuk majdnem az egyik leghosszabb célegyenes, attól talán csak a bakui hosszabb még, és szerintem nem lettek annyira jó futamok rajta. Az idei elment egynek, de a tavaly-tavalyelőtti Spanyol nagydíj...hát az katasztrófa volt..

A Bahreini azzal egyetértek, azon mintha valóban jobbak lennének a futamok az utóbbi 5-6 évben, mint előtte..

A Hungaroring...az meg változó, hogy mikor, hogy sikerül.

Én még a Brazil pályát említeném, Interlagost, ott is viszonylag rövid egyenesek vannak, oda talán kell a DRS

Meg szerintem még a Kínai pálya, Sanghai az ahol jó a DRS, főleg a hátsó egyenesben. Persze erről nincsenek friss emlékek, hiszen 2019-ben volt futam utoljára, kíváncsi leszek, hogy jövőre visszatér-e már Kína...

De amúgy sok pályának meg nem tett jót a DRS, rengetegszer van csak sima kikerülés.

2022. júl. 23. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"A barcelonai az mondjuk majdnem az egyik leghosszabb célegyenes, attól talán csak a bakui hosszabb még"

Van azért egy pár, Abu-Dhabi is hosszabb, Monza is, Mexikó is

De valóban, rosszul fogalmaztam, hogy a célegyenesre hegyeztem ki. Máshol viszont van a pálya más részén nagyon hosszú egyenes (pl. Sanghai,

Spa), vagy rövidebb egyenesek egymás után, melyek között nem torpan meg az üldözés (pl. Montreal)

2022. júl. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!