Szerintetek az F1-be melyik pályákon lettek jó futamok unalmas pályákon a DRS miatt?
A barcelonai az mondjuk majdnem az egyik leghosszabb célegyenes, attól talán csak a bakui hosszabb még, és szerintem nem lettek annyira jó futamok rajta. Az idei elment egynek, de a tavaly-tavalyelőtti Spanyol nagydíj...hát az katasztrófa volt..
A Bahreini azzal egyetértek, azon mintha valóban jobbak lennének a futamok az utóbbi 5-6 évben, mint előtte..
A Hungaroring...az meg változó, hogy mikor, hogy sikerül.
Én még a Brazil pályát említeném, Interlagost, ott is viszonylag rövid egyenesek vannak, oda talán kell a DRS
Meg szerintem még a Kínai pálya, Sanghai az ahol jó a DRS, főleg a hátsó egyenesben. Persze erről nincsenek friss emlékek, hiszen 2019-ben volt futam utoljára, kíváncsi leszek, hogy jövőre visszatér-e már Kína...
De amúgy sok pályának meg nem tett jót a DRS, rengetegszer van csak sima kikerülés.
"A barcelonai az mondjuk majdnem az egyik leghosszabb célegyenes, attól talán csak a bakui hosszabb még"
Van azért egy pár, Abu-Dhabi is hosszabb, Monza is, Mexikó is
De valóban, rosszul fogalmaztam, hogy a célegyenesre hegyeztem ki. Máshol viszont van a pálya más részén nagyon hosszú egyenes (pl. Sanghai,
Spa), vagy rövidebb egyenesek egymás után, melyek között nem torpan meg az üldözés (pl. Montreal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!