Körülbelül mennyi a tagdíj egy 16 éves fiatalnak egy sportakadémiára?
Figyelt kérdés
Debrecenben pl. van a Loki felnőtt foci, akik keresnek havi nem tudom mennyit, félmillió, egymillió között. Van a Lokinak akadémijája, ahol gyerekek, fiatalok fociznak, viszont ők ezzel nem pénzt keresnek, hanem nekik, vagyis a szülőknek kell fizetni az akadémiának tagdíjjat, hogy a gyerek járhasson edzésre, majd ugye a gyerekek is játszanak meccset, stb. Állítólag nem is keveset kell fizetni, hogy egy gyerek egy hìres sportklub akadémia tagja legyen.
Körülbelül egy 16 éves gyerek, ha ilyen híres sportklub akadémiának a tagja akar lenni, mennyit kell kb.havonta befizetni?
Gondolom nem annyit mintha karate edzésre járna egy karateklubhoz ami 8-1.000 forint havonta, hanem annál jóval többet.
2022. jún. 8. 18:34
1/2 anonim válasza:
Egy rendes karate klub is többet kér 1000 forintnál. A Pit Bull Team kb 10 éve kért 6000 forintot.
2/2 A kérdező kommentje:
Én nem 1000 meg 6000 re gondoltam, hanem 8000, 10000-forint ra.
2022. jún. 8. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!