Az FIA miért tiltotta be a safety carnál való "Verstappenezést"?
Nem tudom hogyan szólt az eredeti szabály, de tényleg nem a másik mellett (centikkel mögötte persze) kéne haladni, hanem mögötte.
Kanyarívekről ki tudja szorítani a másikat, olykor kedvezőbb lesz a helyzete a köv. kanyarban.
Én azt nem értem, miért fogják a szigorítást a biztonságra. Össze vannak torlódva az autók, na és? Ez egy autóverseny, azzal jár, hogy az autók időnként közel vannak egymáshoz. És messze nincsenek annyira rakaton, mint egy álló rajtot követően, amikor néha tényleg hárman-négyen próbálnak egyszerre elfordulni az első kanyarban.
Egyébként Vettel volt az első, aki a rafinált újraindításairól lett ismert, még a Red Bull dominancia idejében. Előtte valóban nem volt divat a ma szokványos trükközés sem az élen álló, sem az üldözők részéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!