Mate1078 kérdése:
Valaki tud jó tipp oldalt amivel befektetéssel tényleg lehet keresni?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni tippmixelni, sok oldalt látok hogy x forintért küldenek tippeket, valaki tud megbízható, jó oldalt?2022. márc. 21. 14:22
2/5 anonim válasza:
ilyen nincs, ezt jobb ha hamar tudomásul veszed
3/5 anonim válasza:
1-es vagyok!!!
Hogy megértsd:5000-ért adok 10 focimeccsre tuti tippet!
Minden kötöttség nélkül!
Ok?😛
4/5 anonim válasza:
Én több mint 10 éve tippmixelek, és rájöttem hogy lehetetlen nyereségesen űzni ezt. Ehhez folyamatosan hiba nélkül kellene tippelned, mert hiába van 1-2 nagyon jó tipped amivel nyersz, ha aztán becsúszik 1-2 rossz tipp (pl. piros lapot kap az egyik csapat vagy csak simán benézed) akkor ugyanott tartasz. Szóval azt akarom mondani hogy 50%-os hatékonyságnál nem lehet jobb mutatot elérni, ami azt jelenti hogy legjobb esetben is ugyanannyit buksz mint amennyit nyersz.
5/5 anonim válasza:
Inkább keress egy munkahelyet, a pénzed meg tedd félre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!