Szerintetek idén (2022) ki lesz a világbajnok F1-ben?
szerintem Verstappen, és nemigen lesz utolsó futamos döntő (de ne legyen igazam)
a Ferraritól arra számítok, mint általában: erős kezdés, aztán a szezon közepe-vége felé egyre inkább elbalf.szkodják a dolgot, mint 2017-ben és 2018-ban
egyébként az első futamból nem nagyon lehet kiindulni, kéne 3-4 verseny, hogy jobban lássuk az erőviszonyokat.
Mindegy, csak ne a Ferrari valamelyik pilótája. Úgy 20 éve, amikor kialakult a Scuderiát körbevevő hype, meggyűlöltem őket.
A leginkább Alonso győzelmének örülnék, de az Alpine teljesítményét tekintve úgy tűnik, ez a science fiction kategória, így ha ő nem, akkor remélem Hamilton lesz a bajnok, mivel Magyarországon őt utálja a legtöbb ótvar proli. Mostanában az Ukrajna melletti kiállása miatt Vettelt is betámadta a putyinista csőcselék, de az ő végső győzelme még Alonsóénál is nagyobb csoda lenne.
Szerintem meg a Ferrari mindkét pilótája ügyes és tehetséges mindemellett pedig alázatosak
ezzel egyetértek (nem is tudom, mikor volt utoljára ennyire szimpatikus pilótapárosuk)
szóval a Ferrari pilótái megérdemelnék, a Ferrari mint csapat viszont nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!