Mazepin ezek után elindulhat az idei F1 VB-n?
nyilván ő személy szerint nem tehet semmiről, de ettől függetlenül az oroszokat minden téren súlyos szankciók fogják várni, jó eséllyel a sporteseményektől is eltiltják őket.
És este már a csapata, a Haas is levette az autójáról az orosz színeket meg a főszponzor (amit nem mellesleg Mazepin apja birtokol) logóit.
Ezek után mekkora esély van rá, hogy Mazepint nem fogják engedni idén rajthoz állni? Ha így lenne, versenyezhetne más helyette, vagy a Haas egy emberrel, nevezetesen Mick Schumacherrel indulhatna csak el a futamokon?
"Hivatalos a Sky Sports által: Mazepin távozik"
Nem hivatalos, hanem a Sky News agymenése ki tudja, honnan. Haas közben közölte, hogy téves az információ. (ettől függetlenül persze igencsak benne van a pakliban Mazepin távozásá)
10-es vagyok
Gondolom hallottak valami "biztos infót". Azért itt is ott is vannak kisúgó emberek, bár hogy őszinte legyek valóban igaz, hogy ez lesz így is úgy is, meglepőbb lenne ezek után, ha nem!
Itt a Haas közleménye.
Én mondjuk nem bánom, hogy nem kártékonykodik tovább az F1-ben, de ez független háborútól, szaankciótól.
"Már eltiltottàk Mazepint én azért sajnálom a srácot hogy ezért kitiltják..."
Azokat én is sajnálom, akiket eltiltottak, de speciel Mazepint nem tiltották el, a FIA részéről versenyezhetett volna továbbra is. Itt a főszponzor (Mazepin apjának, egy Putyinhoz közel álló oligarchának a cége) vált pénzügyileg és erkölcsileg kétessé, Mazepin pedig ugyebár eddig sem a teljesítményének, hanem a főszponzori pénzeknek köszönhetően versenyezhetett.
" én azért sajnálom a srácot hogy ezért kitiltják..."
Nem tiltották el ( és ki sem tiltották).
Eddig is csak a szponzor pénze miatt ülhetett abban az autóban, és most hogy a szponzor nincs többé ős is repül. Ami nem is baj, mert talán az eddigi legrosszabb F1-es pilótáról beszélünk, akinek az apja pénze nélkül esélye sem lett volna az F1 közelébe kerülni.
#17 "már csak formalitás, hogy a Haas mikor jelenti be Pietro Fittipaldi szerződtetését"
XDDDD 🤣🤣🤣🤣🤣😂 ROFLOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!