Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Támogatnátok Jolyon Palmer...

Támogatnátok Jolyon Palmer visszatérést a Forma-1-be?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 15:36
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy jött és miért pont a Palmer?
2022. febr. 2. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
támogatnánk-e egy 31 éves ember visszatérését, aki fiatalon sem volt egy nagy szám, és 4 éve nem ült versenyautóban?
2022. febr. 2. 13:28
 3/8 anonim válasza:
Nem ,túl öreg már visszajönni ,és vannak jobbak nála . Szerintem semmi értelme.
2022. febr. 3. 07:01
 4/8 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem sem lenne sok értelme.
2022. febr. 3. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi értelme nem lenne, Ő azon versenyzők egyike volt, akik a mezőnyben úgymond csak "sodródnak az árral", nem mutatott semmi kimagaslót! Miért pont Palmer jutott eszedbe?

Ha már egy középmezőnyös visszatérőt kéne támogatni, akkor én inkább Nico Hülkenbergre szavaznék, Ő anno a futamok 90%-ában mindig a top10-ben végzett, voltak Neki nagy villantásai, benne sokkal inkább megvan küzdőszellem, ami izgalmassabbá teheti a futamokat! Igaz hogy már 34 éves, de most Räikkönen is 42 évesen, anno Schumacher pedig 43 évesen vonult vissza végleg!

2022. febr. 3. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok. Forma-1 témakörben kutakodva véletlenül találtam most egy hasonló kérdést, elég érdekes:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__versenyek-olimp..

Ugyanaz a kérdező vagy? Csak mert a jelentéktelen eredményei alapján nem hinném, hogy Palmernek olyan nagy rajongótábora lenne! Szerintem felejtsd el, hogy róla kérdezel, Te bármennyire is kitartóan favorizálod, teljesítményben nulla! Mondom, ha visszatérő tapasztalt versenyzőben reménykedsz, akkor Hülkenberg vagy Magnussen, beléjük sokkal több bizalmat érdemes fektetni, de sokkal inkább akkor már esélyt kéne adni valamelyik fiatalnak, akik már közvetlenül itt kopogtatnak a Forma-1 kapujában, vannak bőven:

Oscar Piastri

David Schumacher

Robert Schwartzman

Callum Ilott

Pietro Fittipaldi

Théo Pourchaire

Christian Lundgaard

2022. febr. 5. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez az a kérdező, aki egy évvel ezelőtt egy csomó nyugdíjas pilótáról megkérdezte, visszatérhet-e még az F1-be (többek között még Mansellről is)

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__versenyek-olimp..

még az írásmód is csutkára egyezik

2022. febr. 5. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!