Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Támogatnátok, hogy az olimpián...

Támogatnátok, hogy az olimpián és vb-ken nem USA indulna, hanem külön az USA államai?

Figyelt kérdés

Úgy, ahogy Egyesült Királyság országrészei is külön szoktak egyes sportokban!

Egyrészt az amerikai központú sportok (pl. kosár, baseball) is izgalmasabbak lennének. Másrészt kiegyenlítettebb lenne az éremtáblázat, amint mindig magasan Kína és USA vezet.

2022. febr. 1. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Tanulmányozd az olimpia részvételi szabályait.

Mo-ról meg a megyéket külön indítanád? :-DDD

2022. febr. 1. 10:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, a kérdés, hogy a szabályzat megváltoztatását támogatnád-e.

Nem, mivel egy amerikai államban annyi ember lakik, mint egy európai országban.

2022. febr. 1. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
19%

2: mondom, olvasd el a szabályzatot.

Nem attól függ a részvétel, hogy egy országban hányan laknak....

Persze felőlem indíthatsz online petíciót, de kétlem, hogy ebből bármi lenne... :-D

2022. febr. 1. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem támogatnám.

Népesség? Jaj, hagyjuk már... Akkor Indiával és Kínával mit kezdenél?

2022. febr. 1. 11:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Nézd... Egy hipotetikus kérdést tettem fel, hogy szerintetek élvezhetőbbek, érdekesebbek lennének-e úgy az olimpiák és vb-k, ha külön indulnának az USA államai. Ennyi, nem kell belebonyolódni. :-)

Szerinted nem. Többiek?

2022. febr. 1. 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:
#3-asnak szólt, amit írtam.
2022. febr. 1. 11:12
 7/9 A kérdező kommentje:

#4 Jogos. Énszerintem mindenesetre élvezhetőbb lenne, ha nem lennének akkora különbségek a résztvevők között. A gazdag és nagy népességgel rendelkező USA legjobbja ha kiáll egy pár milliós közepesen gazdag ország legjobbja ellen, akkor az énszerintem nem fair play. No pláne mondjuk kosárban, ahol a 32 olimpiai aranyból 25 az USA-é. Akkor már izgalmasabb lenne, ha két amerikai állam játszaná a döntőt (vagy egy amerikai állam egy másik országgal), nem pedig Amerika tarol le mindenkit és nyeri meg.

Egyébként Kínának is van harmincvalahány tartománya (vagy minek nevezik ott), amik kulturálisan kulturálisan teljesen különállók, csak éppenséggel egy "birodalom" alá tartoznak. Olimpián szerintem érdekesebb lenne, ha minél diverzebb csapatok vennének részt. Sőt, akkor abból se lenne probléma, hogy Hongkong részt vesz-e vagy sem.

De persze nem veszekedésnek szántam a kérdést, így elfogadom, ha szerintetek hülyeség az egész!

2022. febr. 1. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
már az gáz, hogy egy német nem tud lovagolni ezért kiveszik a lovaglást az öttusából.
2022. febr. 1. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék neki. Bizonyos sportágakban nem indulna más csak ők, mert az államok elvinnék az összes kvótát. Egyébként Egyesült Királyság olimpián egy országként szerepel. A legtöbb sportágban is. Fociban nem, de kb. ennyi.
2022. febr. 1. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!