Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik időmérős formáció...

Melyik időmérős formáció tetszett az F1-ben, amit akár szívesen látnál viszont a mostani helyett?

Figyelt kérdés
Nekem az egy körös.

2022. jan. 10. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
A mostani úgy ahogy van megfelelő! A te általad említett egy körös pedig nem volt megfelelő, mivel folyamatosan változik a pálya állapota, így nem fairplay annak, aki először megy, vagy utoljára. Ha ezt még megfejeljük azzal, hogy jött közbe mondjuk eső, akkor meg pláne. A jelenlegi rendszer a valaha volt legjobb megoldása, jobbat nem lehet szerintem kitalálni!
2022. jan. 10. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is felesleges túlragozni.
2022. jan. 10. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az egy gyorskörös tetszett. Ott volt dráma meg nem kellett értelmetlen kocsikázást végignézni amikor az utolsó perc a lényeges.
2022. jan. 11. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egy kör nagyon kevés, én adnék időt három körre. De az összetett lista eljénlévők kezdenék, így a leglassabb autó menne a legtisztább pályán. Így kicsit megkavaródna a rajtrács, de mégis az indulna előről, aki a leggyorsabb volt.
2022. jan. 12. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Összességében a mostani kieséses rendszer egész jó - sokkal jobb, mint régen az ömlesztett egy órás időmérő edzés, vagy az unfair egykörös. Ennek ellenére támogatom, hogy kísérleti jelleggel egy-egy futamon próbálkozzanak újfajta megoldásokkal, hátha valamelyikről kisül, hogy még jobb. De leginkább a mostani rendszer finomításában gondolkoznék.

Amúgy a kvalifikáció és rajtsorrend izgalmainak leginkább a tankolás betiltása tett be. Régebben több lehetőség volt taktikázni, egy gyengébb, de egyúttal kevésbé megtankolt kocsival is volt esély előkelő rajtpozícióra.

2022. jan. 13. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
A mostanit vegyíteném az egykörössel. A Q1, Q2 ugyanúgy zajlana, a Q3-ban viszont már egy kört menne mindenki a Q2 fordított sorrendjében. Persze lehet, hogy a 10 versenyző az sok, így oda csak 6-8 versenyző jutna be (a Q1, Q2-ben pedig 1-2-vel több esne ki), a pálya állapota pedig biztosan változna, de elkerülhető lenne, hogy egy baleset miatt más ne tudjon a pole-ért menni (mint tavaly Monacóban vagy Bakuban), illetve a szélárnyékos hülyéskedés is. De lehet, hogy csak néhány, ilyen dolgokra érzékeny pályán alkalmaznám, egyébként meg a mostani rendszert hagynám.
2022. jan. 25. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Én az egykörösre nem is emlékszem, mikor volt?

Amúgy nekem például a mostani is tetszik, de a régi is jó volt, ami anno a 2000-es évek elején volt rendszerben: 1 óra az időmérő, és azon belül mindenki annyi kört megy, amennyit akar vagy belefér Neki, és a legjobb ideje számít.

2022. febr. 3. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es

Nem mentek annyi kört, amennyit akartak. Összesen 12 kört lehetett, ráadásul a levezető kör is beleszámított, szóval kb 4 köröd volt összesen, ami tiszta időmérés és full gáz!

Egyébként itt választ kapni a hibás rendszer kialakításának körülményeiről:

[link]

2022. febr. 4. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!