Milyen sportágat érdemes még elkezdeni felnőttként, amiben versenyeredményeket érhetek el?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gyerekként lett volna érdemes elkezdeni, de bennem csak az elmúlt néhány évben kezdett el érni a gondolat, hogy mennyire szeretnék jó lenni egy sportágban. Nem nemzetközi szinten, de azért jó lenne, ha országos szinten ott lehetnék a legjobbak között. Nagy bennem a versenyszellem, van sportmúltam, ezért az alapok meglennének sok mindenhez, de nem tudom, mi az, amiben még lehet esélyem a túlkoros kezdés ellenére is. Tudok néhány kiemelkedő magyar versenysportolóról, akik huszon-harmincévesen kezdték el az adott sportágat (különböző kerékpáros szakágak, kick-box), ezért bizakodom, hogy ha nagy az akarat és sok időt fordítok rá, akkor működhet. Egyébként nő vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre, de főleg egyéni sportban gondolkozom. Egy kis sportmúltam van ezekben a sportágakban: kerékpár, foci, röplabda, mazsorett, kosárlabda, torna. Az egyensúlyérzékem kiemelkedő, és szeretem a kicsit extrémebb vagy egyedibb sportágakat is. Mit javasolnátok nekem?2021. dec. 8. 17:48
1/4 anonim válasza:
Ultrafutásban még világbajnok is lehetsz, ha van hozzá tehetséged és kitartásod.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Triatlon, hosszútávfutás, tipikusan az idősebbek tudnak ezekben sikeresek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!