Mi történt Lando Norrisal ?
9
Sajnos az a munkám hogy foglakozzak vele :(
Az, hogy soha nem volt akkora tehetség, mint amennyire fel van kapva.
Kapott maga mellé egy gyengélkedő Rocciardo-t, aki ráadásul anno Verstappen szintjén volt, ezért hű de eldobta magát tőle mindenki.
Sainz meg, aki lazán alázta Norrist, meg nincs ennyire felsztárolva. Bocs, ő nem jóképű meg nem streamer…
12-es. Láttad te Norris eredményeit F2-ben, Formula Renault 2.0-ban, Toyota Reacing Series-ben, F3-ban, stb. Norris NAGY tehetség, de ezt idén is bemutatta már. Lehet, hogy nem a legjobb csapatnál van, de a Mclaren rettentő sokat javult, és ez Norris érdeme is. Jövőre meg egyébként is új motor lesz, lehet hogy az jobban sikerül nekik. És nincsen "felsztárolva" Norris.
Ui.: 1. ha nem nézed/nem szereted mert ez a "munkád", akkor sosem fogod a jót keresni sem a pilótákban sem a sportban.
2. majd ha te ér el ilyen eredményeket akkor kritizálhatod
3.Lando Norris már többre vitte 22 év alatt, mint magyarországon a lakosok két ötöde.
#13 Jézusom, te hatalmas rajongó lehetsz :D
Hogy jövök én ide? Norris autóversenyző, ez a munkája, a legjobbak közt versenyez.
Mint mondtam, minden évben fel van valaki sztárolva, akit jövőre földig lehet alázni.
Idén Gasly, Norris voltak ezek.
A vicc hogy Gasly ma bizonyította hogy nem kiváló pilóta.
Ha Norrist ugyanabban az autóban Sainz elverte, akkor azért kaphatunk egy erősorrendet.
Sainz kb ugyanolyan szinten van mint Leclerc.
Tehát Sainz, Leclerc> Norris
És ez csak két pilóta, véleményem szerint Ver és Hamilton kapásból jobbak mint ő.
Korai lenne zseniálisnak nevezni, amíg nem volt olyan manővere ami miatt mondhatnánk hogy “na igen, ez az”
A szombati időmérőkön kívül én még nem láttam tőle zseniális előzést vagy védekezést sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!