Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szóltok hozzá, hogy az...

Mit szóltok hozzá, hogy az öttusából kivették a lovaglást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
nyihahaha :)
2021. nov. 4. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Eddig nem is tudtam hogy kellett lovagló pózban is csinálni.
2021. nov. 7. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is röhejes úri bohóckodásnak tartottam az öttusát, de most az egyszer együtt érzek velük. Azzal hogy egy ügyességi szám helyett a triatlon harmadik versenynemét rakják be, meg fogja szállni őket a triatlon második vonala. Ha már mindenképp biciklire akarják cserélni a lovat (gondolom a nagy logika az lehet, hogy a biciklin is ülni kell, mint a lovon), akkor downhillt vagy BMX-et kéne csinálni, ugratni meg hasonlók, de ezt szinte kizártnak tartom. Ha van egy kis kreativitásuk, akkor egy teljesen más, tényleg újdonság erejével ható számot választanak, pl. falmászás, ami még a fogyatékos katonás szerepjátékosdi eredettörténetükbe is beillene valamennyire.
2021. nov. 8. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Eddigi legjobb ötlet szerintem:

[link]

Elitista kultúrsport maradhatna, érdekesebb, olcsóbb és igazságosabb, mint a lóval bohóckodás, és kapna egy arculatot ez az amúgy senkit nem érdeklő sport ("ja az, amiben sakkoznak!")

2021. dec. 14. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!