Más is úgy látja, hogy Wéber Gábor már nem olyan, mint
régen volt Szujóval?
Figyelt kérdés
Kicsit mintha "szétesett" volna, egyre sűrűbben beszél félre, és már nincsenek azok a poénkodások, amik voltak Zolival. Bár tény, ehhez hozzátettek az utóbbi 3-4 év (többnyire) unalmas futamai.
Nos, jó kérdés! Hibázik az biztos, néha mellé is beszél...talán lehet Szujót amikor hidegre tették, akkor behorpadt egy kicsit ő is, azért csak nagy spanja volt, na meg lehet visszább vett....vagy visszább vették!
2021. szept. 16. 00:57
2/19 anonim válasza:
Nagyon el van szállva magától közben meg gőze sincs róla hogy mi történik a pályán. Palik Laci újratöltve.
2021. szept. 16. 01:00
3/19 anonim válasza:
Én nem nagyon vettem észre semmit. Wéber Gábor régen se volt az a kifejezett humorzsák, inkább a faarccal odaszúrt szarkasztikus megjegyzések álltak neki jól. Viszont a Szujó-Wéber párosításért szerintem nagy kár, az ilyen sportágakhoz épp olyan páros kell, ahol egyikük a hangulatteremtő nagydumás, a másik pedig a szakértő (így volt ez Palik és Lapaj idejében is).
2021. szept. 16. 01:02
4/19 anonim válasza:
Azért szokott ám ő egyetemen is tanítani!
2021. szept. 16. 10:37
5/19 anonim válasza:
4
Nem tanítani szokott csak előadást tart ami nem mellesleg tele van baromsággal. Jó magam is végigültem és hát nagyon nincs képben.
2021. szept. 16. 16:55
6/19 anonim válasza:
5 jó van prolikám
2021. szept. 16. 21:03
7/19 anonim válasza:
Mindeki hibázik élő adásban, ez benne van. Nem érzem, hogy rosszabb lenne mostanában.
Paliknál már eljutottam oda, hogy mindig angol nyelű kommentárral néztem a versenyeket.
2021. szept. 16. 21:10
8/19 anonim válasza:
Most az a gond hogy ott van két beszédhibás önjelölt szakértő. Egy borzalom hallgatni amit leművelnek.
2021. szept. 16. 21:13
9/19 anonim válasza:
6
Nem kell játszani az agyad. Wégé egy közgazdász. Köze nincs a fizikához. Amit innen onnan netről elő lehet túrni azt előtúrta, elmondta amit ő megértett belőle de kb ennyi. Nincsenek meg az alapjai.
2021. szept. 16. 21:16
10/19 anonim válasza:
nincsenek meg az alapjai? . te tényleg ilyen sötét vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!