Lehet jövője a holland nagydíjnak?
Van hely bővíteni,szélesíteni.
Amígy meg ha a hollnadoknak anyagilag megérte,márpedig szinte biztos,hogy megérte,akkor nem utoljára látták vendégül az F1-et.Verstappen nagyban hozzájárul a sportág népszerűségéhez Hollandiában,tehát boritékolhazó,hogy lesz még itt verseny.
Amíg Verstappen versenyez, addig simán. Nézd meg a barcelonai pályát. A DRS bevezetése előtt nézhetetlenül unalmas versenyeket produkált gyakorlatilag minden évben, mégis mindig dugig volt Alonso-fanokkal.
Másrészt szerintem mindig is része lesz az F1-nek néhány keskeny és kanyargós (azaz szurkolói szempontból unalmas) pálya, mert másféle készségeket tesz próbára, mint a gyors és széles pályák.
Pont nincs hely a bővítésre. Foglalkoztak is vele, hogy a döntött kanyarok is azért kellettek - legalább egy részük -, mert nem volt hova bővíteni, mert a kerítés túloldala a már Natura 2000-es terület.
A hollandok akkora dzsemborit csináltak nagy érzékenységükben, hogy nem lehetett látni a narancssárga füsttől. 😁
6
Az alja prolik igen de a döntéseket nem ők hozzák szerencsére.
3as
A pálya által bezárt területen alig van valami....oda kell bővíteni,lenne még ott hely.
9es vagyok....nem,bocs,másik pályára gondoltam....Itt tényleg nincs hely!!
De szélesíteni lehetne itt-ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!