Mi az oka, hogy Japánban az Olimpiát meg tudták tartani, a Forma-1-es futamot viszont törlik?
Mert az országok fizetnek, hogy odamenjen a forma1, de gondolom alkudozni akartak, viszont a vírus miatt meg bőven extraköltségek is lettek volna a forma1 nek.
Meg, ha más ázsiai is lemondja, messzebbről kellett volna vinni az egész cuccost, így nem érte meg
Az F1-ről Japán dönt, ha nem akarnak a vírus amitt, akkor nem rendeznek.
Az olimpiáról viszont nem Japán dönt, hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB). Japán nem tehette volna meg, hogy lemondja az olimpiát, ha ezt mégis megteszik, akkor az katasztrofális összegbe került volna nekik.
Éppen azért kellett az olimpiát megtartani mert összehasonlíthatatlanul nagyobb mint egy F1-es futam. Már így is példátlan hogy csúszott egy évet az olimpia, olyan pénzek, befektetések vannak ebben amiket egyszerűen nem lehet elúszni hagyni. Nem is beszélve a sportolók által belefektetett munkáról, nagyon sokaknak ez volt életük lehetősége.
A Forma-1-es szezon meg kb meg se érzi ehhez képest 1 futam kimaradását. Az összképet nézve gyakorlatilag tök mindegy hogy 16 vagy 18 futam alapján hirdetnek győztest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!