Egyetértesz azzal hogy egy olimpiai 8. helyezettet is megillet közel 3 millió forint díjazás?
Figyelt kérdés
Főleg olyan sportágban ahol 8an indultak pl. női kardvívó csapat.2021. aug. 9. 16:30
2/4 anonim válasza:
Nem.
Tudom, most jön a "világméretű dicsőség a magyar hazának", meg az "ezért qúrta el az egész gyerekkorát", nem kell leírnotok.
Még a dobogósok díjazását valamennyire megértem, kell a cirkusz a népnek, és ők biztosítják.
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen, mert azét igen is sok munka szokott lenni az olimpiára készülésben és azért nem minden évben rendeznek nyári olimpiát.
A focisták fizetését viszont nem értem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez így arányos, ahhoz képest hogy a győztesek 50 milliót kapnak, a 3 igazán eltörpül. Inkább az a kérdés hogy az olimpián miért van olyan szám amiben 8-an indulnak, szerintem ennek így sok értelme nincs, de ez viszont nem a sportolók hibája. Feltételezem ebben az esetben maga a kvóta megszerzése volt a nagy teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!