Az idei olimpián a minél több negyedik hely elérése volt a kitűzött cél?
A kisegítős osztályodban se voltál semmiben negyedik, és olyanokat szidsz akik a világon negyedikek valamiből. Még trollnak is gyenge vagy. :)
Ha harmadikak lennének, akkor a bronzot keveslenéd, ha nyernének akkor meg miért kapnak annyi pénzt az aranyért. Mindenben keresed a szart.
"Ha harmadikak lennének, akkor a bronzot keveslenéd"
A negyedik helyeket sokallom. Egyetlen bronzot (és ezüstöt) sem keveslek, a juttatásokról pedig egy szót sem írtam.
Biztos, hogy én jártam kisegítőbe?
Egy nagyon eszmei értékkel rendelkező dolog ez a három érem. Abszolút túl van misztifikálva az egész, mivel mögéraknak egy tárgyat.
Ha valamit tényleg akarunk számolni, aminek gyakorlati értelme is van, az a pontszerző hely. Akkor már inkább az első 6-ba való bekerülésen idegeskedjünk. :)
De már az olimpián való szereplés, vagy egy döntőbe jutás is hatalmas teljesítmény, csak az a három fémkorong felnagyobbította az első három helyet a szemünkben.
Pont hogy a pontszerző helynek nincs az égadta világon semmi értelme, sehol nem nézik, sehova nem számít, semmin nem változtat. Az érem legalább kézzelfogható, dobogóra állsz vele, himnusz stb., bekerül a könyvekbe hogy olimpiai érmes vagy, de a 4-6. helyre a kutya nem emlékszik.
Amúgy ja kissé én is úgy látom hogy mintha cél lett volna a minél több negyedik hely. Nagyobb összegben tennék rá hogy vízilabdában is mindkét csapat 4. lesz. A férfiak képesek voltak lefeküdni a noname görögöknek csak hogy meglehessen a 4. hely. Mennyire gáz már. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!