Szerintetek durva dolog, hogy Kopasz Bálintot nem engedte az anyukája barátnőzni a sikerek érdekében?
Őszintén, nekem is először az jutott eszembe, hogy ez nem normális. Sok olimpikonnak van párja, némelyiknek még gyereke is, ami azért kicsit nehezebb ügy, aztán mégis elég jól szerepelnek (ld. Lőrincz Tamás, Szilágyi Áron, hogy csak az aranyakat mondjam). A sport érdekében persze meg kell hozni bizonyos áldozatokat, de ez már szükségtelen túlzás.
Arról nem is beszélve, hogy az "anyu nem engedte, hogy barátnőzzek" alapján azt hittem, egy 18 körüli srácról van szó. De hogy egy 24 éves felnőttnek ennyire belemásszon az anyja az életébe... Hát. Nem hinném, hogy ez túl egészséges. Még akkor se lenne az, ha józan ésszel is megindokolható szabályokat hozna. Persze ha nekik ez így jó, csinálják, de azért szerintem ráment már néhány szülő-gyerek kapcsolat arra, hogy a szülő egyben az edző is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!