Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi ez a balhé pontosan Hosszú...

Molnarmarcell21 kérdése:

Mi ez a balhé pontosan Hosszú körül?

Figyelt kérdés

Azt láttam, hogy páran kiálltak mellette és elítélték azokat, akik beszóltak neki, amiért nem teljesített jól. Eddig értem, de mintha valamiért többről szólna, nagyobbak az indulatok.

Van, aki tudja, hogy mi folyik?

2021. júl. 28. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

10: és sikerült megcsípnie a 20. helyezést!

Érdekes, hogy ilyen stopperrel mért versenyben nem bírja valaki fölmérni az esélyeit. Edzője se, a szövetségi kapitány se. Szóval a világ úszói előtt nagyon leszerepelt.

2021. júl. 29. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Katinka 20. helyezése láttán eszembe jutott Koko utolsó mérkőzése. Hazai közönség előtt ütötték ki, és veszítette el világbajnoki övét.
2021. júl. 29. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Valahol hihetetlen, hogy valaki háromszoros olimpiai bajnokként így elveszítse a közönség szeretetét. Kezdve a Duna Arénás mutyitól az előre borítékolhatóan dobott számokra leadott nevezésekig. A személyes dolgairól, férje megcsalásáról nem is beszélve. Elismerem Katinka eredményeit, de emberként nem kedvelem, és ezen az olimpián nem is tudtam neki igazán drukkolni, cseppet se bánom hogy besült az összes számában.
2021. júl. 30. 11:47
 14/18 Andizsuzsi ***** válasza:
51%

"Elismerem Katinka eredményeit, de emberként nem kedvelem, és ezen az olimpián nem is tudtam neki igazán drukkolni"

Elismered sportolóként, de amikor sportol, akkor nem szurkolsz neki, mert megcsalta a férjét? Amúgy ez utóbbi infód milyen biztos forrásból származik?

2021. júl. 30. 13:09
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

#14: Igen, kb ennyi, elismerem hogy nagy sportoló, csak nem drukkolok neki, ahogy nem drukkoltam Schumachernek se, meg Michael Phelps-nek se.

A megcsalás egy tény, kicsit meg is lep hogy nem tudsz róla / hitetlenkedsz, mivel Shane maga mondta, Katinka se cáfolta, sőt, a szakítás másnapján már az új pasijával posztolgatott szerelmes képeket, ami gondolom nem aznap délelőtt lobbant lángra. És igen, személy szerint nem szeretem a hűtlen embereket, remélem elnézed nekem.

2021. júl. 30. 14:10
 16/18 Andizsuzsi ***** válasza:
51%

"A megcsalás egy tény, kicsit meg is lep hogy nem tudsz róla / hitetlenkedsz, mivel Shane maga mondta, Katinka se cáfolta, sőt, a szakítás másnapján már az új pasijával posztolgatott szerelmes képeket"

Tény? Azért, mert Hosszú nem cáfolt? Miért kellett volna cáfolnia? Mondjuk az új pasijával szerelmes képeket nem láttam. Azt, hogy Shane miket mondott, meg had ne fogadjam el. Amit pontosan lehet tudni, hogy a decemberi sportgálán Shane bőgve, magyarul esdekelt Hosszú bocsánatáért, az tény, hogy annak a történésnek ott nyomós oka volt. És Hosszúban volt annyi gerinc, hogy nem futott a médiába elmondani, hogy vajon miért. De mikor mindez kevés volt a megbocsátáshoz, akkor Shane előállt a felszarvazott verzióval. Ennyit tudok. Szerintem más sem tud ennél többet.

"sőt, a szakítás másnapján"

Mert mikor volt a szakítás másnapja?

De nyilván mindenki annak szurkol, akinek akar, nincs mit elnézni. Csak kíváncsi voltam, miért van az, hogy az emberek többsége nem tud örülni mások sikerének csak azért, mert tök szubjektív okok miatt az az nem szimpatikus.

2021. júl. 30. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:

"Csak kíváncsi voltam, miért van az, hogy az emberek többsége nem tud örülni mások sikerének csak azért, mert tök szubjektív okok miatt az az nem szimpatikus."

Hát nem tudom, nálam közvagyon pályázat és szerződés nélküli használatba vétele nem "szubjektív" kategória, márpedig messze ez a legnagyobb bajom vele. A félrek.rogatás szinte mellékes, még akár legyintenék is rá, és Shane erősen abuzív kisugárzásának számlájára írnám: egy ilyen férj mellett biztosan jól esik egy kis gyöngédség.

2021. júl. 30. 15:38
 18/18 Andizsuzsi ***** válasza:

"márpedig messze ez a legnagyobb bajom vele"

Értem.

2021. júl. 30. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!