Ki fog fölkelni hajnali 3-kor hogy megnézze a magyarok szereplését az olimpián?Ki az akinek fontos hogy élőben nézze?
A '96-os olimpia óta követem/nézem a magyarok versenyét. Akkor 7 éves voltam és nem lehetett elrobbantani a közvetítések előtt, néztem apukámmal és a nővéremmel.
Azóta kelek/ébren maradok, hogy élőben nézzem a magyarok szereplését. Nekem fontos, szeretem, élvezem. Igaz, a sportágak többségét követem az olimpián kívül is (úszás, kajak-kenu, vízilabda, vívás, torna), ha van Magyarországon nagyobb verseny, ki is látogatok.
4 évente egyszer (most 5) van ez a 16 nap, ennyit kibírok, majd pihenek utána. Home office-ban dolgozok, így nem probléma.
Néha kicsit hangos vagyok, de a férjem megszokta már (ő nem minden versenyhez kel fel).
2008-ban és 2012-ben volt, hogy le sem feküdtem, de 5 éve és idén már alszok előtte.
Nem tudok televíziót nézni. Elromlott már régen.
De azért köszönöm az ötletet - hátha interneten is lehet követni az eseményeket...
Köszönöm kedves 13-as válaszoló a fáradozásodat! :)
Nagyon kedves vagy tényleg. Még egyszer köszönöm!
12-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!