Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Az Eurosportot lehet nézni...

Az Eurosportot lehet nézni valahol online ingyen?

Figyelt kérdés

Az olimpiát szeretném nézni, főleg a vívást, úgy, hogy Horváth Mariann kommentálja 😅

Köszi

2021. júl. 24. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
A tévészolgáltatód online felületén.
2021. júl. 24. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Megkerestem Horizon Go-n, de ott sajnos csak ES1-et tudom nézni, a vívás meg szerintem az ES2-n lesz. Valami más ötlet? :(
2021. júl. 24. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
szerencsére adta az egyes így nem kellett a hozzá nem értő szekeres kommentációjával nézni
2021. júl. 24. 14:41
 4/6 anonim válasza:

Kemény 5 euró (1850Ft) egy hónapra a Eurosport Player és akárhány képernyőn nézheted. Ennyit szerintem 2,5 hétnyi szórakozás bőven megér.

De ha csak a magyar kommentár a lényeg, akkor lehet csalódni fogsz. Hacsak nem mondták, hogy külön így van, én még nem találkoztam olyan online stremmel, ami nem ment párhuzamosan a tévében, de mégis volt magyar kommentár hozzá. A vívásnál ma a legtöbben még angol sem volt, csak a csarnokzaj ment.

2021. júl. 24. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Igen, szerencsére adta az ES1, épp ránéztem, hogy hátha meghallgatták imámat, és sikerült elcsípnem, így a harmadik aranyat is Marianntól hallhattam :D

#4 Nekem ES2 stream kellene, mert, mint kiderült, ES1-hez van előfizetésem, így azt elérem online (nem ott vagyok, ahol a TV van, úgyhogy TV-n csak M4 és Duna van), de ES2 streamet nem találtam sajnos, és nem is fizetnék elő rá

2021. júl. 24. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha olimpiát akarsz nézni akkor M4sport alkalmazáson is megteheted (vagy m4sport.hu) és ott több mindent is mutatnak, mint tv-ben. Ha megnyitod az M4sport logo mellett van egy tv "rajz" benne egy élő felirattal. Ha arra rákattintasz akkor kiadja az összes csatornát, ahol mutatják az olimpiát. Teljesen ingyenes, nyilván azokat is mutatják, akiket amúgy a tv-ben az Eurosporton (átlagban a sima M4sport valamelyik alcsatornáján 1-5)
2021. júl. 26. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!