Az Eurosportot lehet nézni valahol online ingyen?
Az olimpiát szeretném nézni, főleg a vívást, úgy, hogy Horváth Mariann kommentálja 😅
Köszi
Kemény 5 euró (1850Ft) egy hónapra a Eurosport Player és akárhány képernyőn nézheted. Ennyit szerintem 2,5 hétnyi szórakozás bőven megér.
De ha csak a magyar kommentár a lényeg, akkor lehet csalódni fogsz. Hacsak nem mondták, hogy külön így van, én még nem találkoztam olyan online stremmel, ami nem ment párhuzamosan a tévében, de mégis volt magyar kommentár hozzá. A vívásnál ma a legtöbben még angol sem volt, csak a csarnokzaj ment.
#3 Igen, szerencsére adta az ES1, épp ránéztem, hogy hátha meghallgatták imámat, és sikerült elcsípnem, így a harmadik aranyat is Marianntól hallhattam :D
#4 Nekem ES2 stream kellene, mert, mint kiderült, ES1-hez van előfizetésem, így azt elérem online (nem ott vagyok, ahol a TV van, úgyhogy TV-n csak M4 és Duna van), de ES2 streamet nem találtam sajnos, és nem is fizetnék elő rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!