Örülnél, ha visszatérne az ausztrál nagydíj Melbournnel, megnéznéd más pályával (pl. Adelaide), vagy jobb, hogy nincs a naptárban?
Figyelt kérdés
Én megnézném az új vonalvezetéssel.2021. júl. 10. 11:23
A kérdező szavazást indított:
örülnék, ha visszatérne
visszajöhet, de más pályával
nem hiányzik
12 szavazat
1/3 anonim válasza:
Szerintem a Melbourne-i aszfaltcsík az egyik legjobb , amin lehet versenyezni és hozzátesz, még az is hozzá, amikor a szezonnyitót rendezik ott, hogy elég veszélyes a pálya és hamar lehet koccolni a falat. Szinte, minden évben izgalmas futamok voltak ott. De utáltam, amikor Bahrein-t rakták helyette szezonnyitónak...annál unalmasabb pálya nincs is.
2/3 anonim válasza:
Jó pár helyen át lett alakítva a pálya, ennyiből érdekelne a dolog, hogy mit mutat az összkép, hiszen jellegét tekintve már nem az, mint ami eddig volt!
3/3 anonim válasza:
Mint idénynyitó, én is szerettem az ausztrál nagydíjakat, de amúgy pl. előzések, üldözések szempontjából nem tartom olyan szuper pályának. Az izgalmakhoz szerintem nagyban hozzáadott az általános év eleji kavarodás, és hogy sok hónap kihagyás után a kis verseny is nagy versenynek tűnik... Év közben valószínűleg nem lenne olyan nagy durranás, de persze kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!