Hány magyar olimpiai érem lehet? 🏅🏅
Figyelt kérdés
Szerintetek kinek milyen sportágból mennyi és milyen éremre van legnagyobb esélye?2021. júl. 1. 18:14
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
#1 szerintem a kérdező a mostani olimpiára (Tokió) gondolt
3/7 A kérdező kommentje:
Igen a mostanira
2021. júl. 2. 09:07
4/7 anonim válasza:
Akiknek most a legjobb esélye van azok Milák Kristóf illetve valaki a kajakosok közül. Ha Hosszú Katinka felszívja magát még neki is lehet jó esélye nyerni pár érmet, akár aranyat is, de nála már nem lepne meg ha ez nem sikerülne. Mondanám hogy Kapás Bogiban is benne van, de azért a nemzetközi mezőny ellen mégis más. Illetve nagy kérdés mire mennek a vívók, illetve a sportlövők, utóbbiak főleg a botrányok miatt kérdésesek, pedig Péni Istvánnak simán kinézett volna egy érem.
6/7 anonim válasza:
én 8 aranyat szeretnék, elvileg meglehet, de kell szerencse is
7/7 anonim válasza:
Kedves 5.válaszóló a válaszodból ítélve nem követed az olimpiákat. Amivel semmi gond nincs, de kérlek előtte legalább egy kicsit nézz szét a témában. A magyar csapat egy viszonylag sikeres csapatnak mondható. Az ország méretéhez képest és a szomszédain tejesítményéhez képest még inkább elég jó helyen szoktunk végezni a ponttáblázaton, persze mindig vannak jobb és rosszabb időszakok is.
Én a vizisportokban reménykedem, jól jönne újra egy vizilabda arany vagy legalább érem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!